Loading
Bel ons 06-29032002

Transmissie

vervangen & onderhoud

Wij bieden transmissie service op maat. Het onderhoud van de transmissie hangt sterk af van de type, model en bouwjaar van uw auto. Goed onderhoud van de versnellingsbak is even belangrijk als onderhoud van de motor: dit mag niet onderschat worden! Moet de motor zien als een krachtbron. Elke krachtbron heeft een goede schakelaar nodig voor het optimale krachtuitstoot. De transmissie maakt onderdeel uit van de aandrijflijn van iedere auto. Met andere woorden: is uw handbak of automaat niet probleemloos? Dan merkt u dat meteen in de manier van rijden. Bovendien loopt u daarmee direct het risico dat er meer gebreken ontstaan in de aandrijflijn. Wij verzorgen het onderhoud van elk type versnellingsbak met de grootst mogelijke zorg. Voorkomen is namelijk beter dan genezen.

Onze transmissie service

Onderdelen vervangen

Geen enkel transmissie is hetzelfde. Dit betekent dat wij onze service moeten afstemmen op de behoefte van uw transmissie. Handgeschakeld of automatisch, sequentieel of volautomaat, met óf zonder dubbele koppeling; Wij weten raad met iedere handbak, CVT, DSG, PDK, S tronic of traditionele automaat.

Problemen bij koud schakelen, schokken en slippen zijn voorbeelden van redenen om een automaat te laten spoelen. Doet u dit voordat er defecten en/of foutcodes in de bak ontstaan, dan heeft dit mogelijk een preventieve werking.

Transmissie diagnose

Voordat wij sleutelen, reparaties uitvoeren, onderhoud plegen en transmissies reviseren, gaan wij het probleem vaststellen. De juiste diagnose is hierbij de sleutel tot succes. Daar begint het.

Na de diagnose voor een handbak, kunnen wij achterhalen waar de gebreken zijn. De versnellingsbak wordt tot in detail geïnspecteerd alvorens ons team met een advies komt. Op uw verzoek kunnen we daar een concreet en compleet plan van maken. Een plan om een einde te maken aan het hakerige karakter en de vreemde bijgeluiden. Of simpelweg om de handgeschakelde transmissie beter te laten werken dan het origineel.