Loading
Bel ons 06-29032002

diagnose service

Cotrole bij storing

Heeft uw auto een vervelend of zelfs gevaarlijk probleem? Voordat u onderdelen gaat vervangen: laat voor de zekerheid eerst een auto diagnose uitvoeren door Nieuwemaas Automotive. Diagnosespecialist. Na onze auto diagnose weet u echt wat het probleem is en bespaart u veel onnodige kosten en ergernissen. Waarom een auto diagnose: Voorkom het onnodig vervangen van dure onderdelen; Weet waar je aan toe bent; Geen of minder ergernis en tijdverlies; Inclusief uitgebreid storingsdiagnose-rapport; Veilig en met een gerust gevoel weer de weg op!

Waarom diagnose bij Nieuwemaas Automotive

Zonder diagnose onderdelen vervangen

De auto’s van tegenwoordig zitten vol met geavanceerde technieken. Voor garagebedrijven wordt het steeds lastiger om storingen op te sporen. De meest voorkomende storing is uitval van de motor. Het auto uitlezen via een computer geeft vaak onvoldoende inzicht in de oorzaak van de storing. Als het goed is, verwijst je eigen monteur je dan door naar een autodiagnose specialist. Maar nog vaak gebeurt dat niet, en worden auto-onderdelen op goed geluk vervangen.

Dit is in sommige gevallen een grote fout en kunnen de kosten hoog oplopen. Wij adviseren daarom altijd om eerst goed diagnose uit te voeren voordat er onderdelen vervangen worden.

Laat ons de juiste diagnose uitvoeren

Wilt u extra kosten en frustratie voorkomen? Laat ons dan een professionele auto diagnose uitvoeren! Door gebruik van professionele apparatuur zullen wij binnen de kortste keren de probleem vaststellen. Dit gaat verder dan een auto uitlezen. Wij laten u precies zien waar de probleem vandaan komt. Vervolgens geven wij advies voor het verhelpen van het probleem.

Uiteraard staan wij voor u klaar en staan u bij met het repareren van uw auto. Wijs adviseren om de reparatie bij ons te laten uitvoeren, zo blijft u niet heen en weer rijden tussen garages. Wij geven ook garantie op de werkzaamheden die wij hebben verricht.